Team Tvis slæber sig videre til EHF-kvartfinale

Det var spændende lige til det sidste, da de vestjyske håndboldherrer slog Wisla Plock fra Polen med 27-26.

Team Tvis slæber sig videre til EHF-kvartfinale

Team Tvis Holstebro måtte kæmpe hårdt for det mod polske Wisla Plock, men det lykkedes søndag danskerne at spille sig videre til kvartfinalerne i EHF Cuppen.

Efter en spændende forestilling i Holstebro vandt Team Tvis med 27-26 over polakkerne og sikrede sig samtidig førstepladsen i gruppe C.

De danske værter fik en fremragende start på opgøret og slog tidligt i kampen et hul på tre mål til polakkerne, der alligevel fik rejst sig og kunne gå til pause foran 13-12.

Rasmus Lind i Team Tvis-målet fik lavet flere gode redninger i starten af anden halvleg og var medvirkende til, at vestjyderne atter tog føringen.

Kampen lå længe og vippede, men med 11 minutter tilbage af kampen bragte højrefløjen Magnus Bramming Team Tvis foran med 21-20.

Bramming øgede selv til 23-20 på et straffekast, og så lignede det efterhånden en dansk håndboldfest, da Wisla Plock samtidig måtte spille to minutter i undertal.

Det endte alligevel med en nervøs dansk afslutning, da Plock-spillerne - en mand i undertal - fik reduceret til 25-26 med et minut tilbage på uret.

Stregspilleren Søren Hansen øgede til 27-25, inden gæsterne til sidst fik et trøstmål.

KIF Kolding København er ligesom Team Tvis Holstebro klar til kvartfinalerne. KIF er videre som nummer to fra gruppe B.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.