Team Tvis-træner efter sejr: Det er stadig åbent

Et forspring på fire mål før returkampen hjemme mod Randers HK får ikke Niels Agesen til at juble før tid.

Team Tvis-træner efter sejr: Det er stadig åbent

Håndboldklubben Team Tvis Holstebros spillere jublede, som havde de spillet sig i DM-finalen, efter at de fredag vandt 32-28 ude over Randers HK i den første af to semifinaler.

Vestjydernes træner, Niels Agesen, er dog meget opmærksom på, at der endnu resterer 60 minutter i returkampen på søndag i Holstebro.

- Man kan kigge sig blind på statistikker, og jeg tror ikke, at Randers har vundet i Holstebro siden 2010, siger han.

- Omvendt ved jeg, at i sidste års semifinale og finale afgjorde Randers det på udebane efter at have tabt hjemme først. Det er stadig fuldstændig åbent, siger Niels Agesen.

Randers HK besejrede sidste år FCM Håndbold i semifinalen, mens det blev til sejr over Viborg HK i finalen. I begge tilfælde altså med sejre på udebane i den anden kamp.

De forsvarende mestre var også på vej mod en sejr i fredagens hjemmekamp, da de gik til pause foran 18-14.

I anden halvleg fik Team Tvis Holstebro imidlertid vendt kampen på hovedet og vandt altså de sidste 30 minutter med otte mål.

- Vi er ikke nok på i mand-mand-duellerne i første halvleg, og det resulterer i, at vi er bagud med fire mål ved pausen.

- I anden halvleg kommer vi til at stå rigtigt. Vi får styr på vores forsvar, så vi får flere redninger, og så får vi tre-fire gange så mange kontramål som i første halvleg, siger Niels Agesen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.