Team Tvis-træner om stor finalesejr: Ubeskriveligt

Niels Agesen havde slet ikke forestillet sig, at hans Tvis-hold kunne vinde med 13 mål over Rostov-Don.

Team Tvis Holstebros cheftræner, Niels Agesen, var overvældet, efter at hans håndboldhold søndag havde udraderet russiske Rostov-Don med 33-20 hjemme i den første af to finalekampe i EHF Cuppen.

- Præstationen er faktisk ubeskrivelig. Jeg havde i mine vildeste drømme måske håbet på, at vi kunne vinde kampen med fem mål, så vi havde en lille chance i Rusland, siger Niels Agesen.

- Men når man vinder anden halvleg med 13 mål, så er noget lykkedes. Vi klarede os super godt i forsvaret og i omstillingerne til kontra, siger træneren.

Stillingen var 12-12 ved pausen, inden Team Tvis kørte Rostov-Dons nykårede russiske mestre, der trænes af danske Jan Leslie, helt over i anden halvleg.

Især målmand Silje Solberg og backen Nathalie Hagman, der scorede 15 mål, markerede sig.

- Silje Solberg stod et brag af en kamp, og det gjorde udslaget. Og så synes jeg, at Rostov-Don mistede lidt energi og gejst. Det har jeg lidt svært ved at forstå, når de lige er blevet russiske mestre.

- Nathalie Hagman var outstanding, det var verdensklasse. I fredags sagde jeg til hende, at hun skulle spille rigtig godt mod de store hold og ikke kun mod de små hold. Så vi skal nok have en lille samtale, siger Niels Agesen.

Træneren medgiver, at Team Tvis Holstebro er meget tæt på at vinde EHF Cuppen for anden gang på tre sæsoner, selvom der resterer en returkamp på lørdag i Rusland.

Niels Agesen husker dog kun alt for godt, hvordan hans hold tidligere i denne sæson var ved at ryge ud af EHF Cuppen, da en sejr på 13 mål hjemme over Issy Paris blev fulgt op af et nederlag på 12 mål i Frankrig.

- Nu har vi gode chancer for at vinde titlen. Men vi har prøvet at vinde med 13 mål hjemme over Issy Paris og så være bagud med 14 mål fire minutter før tid i returkampen. Det er en god påmindelse om ikke at tage noget for givet.

- Vi kommer under et gevaldigt pres i Rusland foran 3000 tilskuere mod et hold, der har haft en forrygende sæson. Jeg tror, at vi kan modstå presset, men jeg er ikke i tvivl om, at det bliver svært derovre, siger Team Tvis-træneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.