Teaterdag for børn

Skovlyst har flere arrangementer i efterårs- og vintersæson

Marianne Dyhrberg Cornett
Hér Anne Krüger Snebang og Aleks Nielsen - begge med flere på scenens ungdomshold. Privatfoto.
29. september 2016 09:14

Sæby Scenen har igen travlt med et børnearrangement i efteråret - det drejer sig bl.a. om Halloweenfest for børn (0.-7. klasse) og juletræsfesten i december.

Nyt i år bliver en teaterdag for børn. Teaterdagen er for børn i alderen 0.-4. klasse. Børn i den alder er velkommen søndag 9. oktober kl. 10-15.

Det er gratis, og man behøver ikke være medlem af Sæby Scenen.

Tilbuddet er en sjov teaterdag, der afsluttes med opførelsen af et lille teaterstykke for forældre og søskende. Børnene vil lære sjove teaterlege og skabe en lille forestilling. Der bliver øvet og prøvet kostumer, og du skal måske sminkes lidt, for at være helt klar til at optræde.

Børnene møder kl. 10 og slutter med forestilling kl. 14.30 - og det hele Det hele foregår på Skovlyst, Kildevej 51 i Sæby.

- Sidste år fik vi stor succes med Halloweenfest for børn. Nu er det planen at udvikle aktiviteter - både for medlemmer og aktiviteter, der inviterer andre ind. Vi håber på god tilslutning, siger Margareta Cedergren.

Sæby Scenen har også lige startet tre teatergrupper med hhv. børne-, junior- og ungdomshold. Børn fra 0.-4. klasser øver for sig og har nye instruktører, nemlig Anne Krüger Snebang og Aleks Nielsen - begge med flere på scenens ungdomshold.

Alle børn fra sidste års teaterhold passer til juniorholdet, så det er nye skuespillere der samles til børneholdet. Efter efterårsferien skal børnene i gang med at øve julespil, der opføres til juletræsfesten. Her er der brug for t er der brug for flere børn end sidste år.

Juniorholdet ledes af Jacob Thomsen og Mette Panhardt Christensen´. Her skal bl.a. øves på et teaterstykke til opførelse i foråret.

Ungdomshold skal hurtigt i gang med at at øve på det første teaterstykke, der skal opføres inden vinterferien. Her er det igen Margaretha Cedergren, der med Aleks Nielsen som makker står for instruktionen.

Flere aktiviteter i julemåneden er på vej, så går du med en drøm om at prøve de skrå brædder, kan det stadig nås.

Læs mere på www.saebyscenen.dk.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...