Thisted FC

Teenager sendte Thisted videre

Et Thisted-hold i alternativ opstilling havde ikke de store problemer med at slå 2. divisionshold ud af pokalturneringen

Thisted-træner Bo Thomsen så sit hold spille sig videre i Sydbank Pokalen. Arkivfoto: Peter Mørk

Thisted-træner Bo Thomsen så sit hold spille sig videre i Sydbank Pokalen. Arkivfoto: Peter Mørk

FODBOLD:Thisted FC har vist sig som et driftssikkert hold hidtil i denne sæson, og onsdag aften fik cheftræner Bo Thomsen også vished for, at han råder over en bred trup.

Han stillede med otte nye ansigter i startopstillingen, da thyboerne slog 2. divisionsholdet Tarup/Paarup ud af Sydbank Pokalen. Teenageren Kasper Yde Hedegaard scorede kampens eneste mål et kvarter efter pausen. Det var Thisteds tredje 1-0 sejr på stribe.

- Vi stillede med flere spillere, der normalt optræder i Serie 1 eller på vores U19-hold. Alligevel dominerede vi stort og burde have scoret langt flere mål. Det siger mig, at vi har et godt træningsmiljø og formår at gøre spillerne klar til at præstere på et godt niveau, sagde Bo Thomsen efter kampen.

Kun i de sidste fem minutter af opgøret blev hjemmeholdet farligt, da det sendte masser af spillere frem i jagten på en udligning.

- Det opstod nogle tilfældigheder, og det ærgrer mig lidt, for på det tidspunkt burde vi have afgjort kampen. Vi havde adskillige friløbere, som vi ikke fik omsat, sagde Bo Thomsen.

Han har ikke fokuseret på, hvem Thisted trækker i næste runde og har ikke nødvendigvis et Superligahold øverst på ønskesedlen.

- For os handler det om, at give spilletid til dem, der normalt ikke starter inde. Det kommer vi også til at gøre i næste runde, sagde cheftræneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.