Teenagere får egne koncerter i Tivoli

Tivoli laver hver torsdag i 2013 en koncertrække specielt til de unge teenagere. Scenen er et springvand.

Teenagere får egne koncerter i Tivoli

Tivoli vil tiltrække unge gæster hver torsdag i resten af 2013. Det skal ske med tidlige koncerter, hvor nye og upcoming bands får muligheden for at optræde i et af springvandene ved Plænen i Tivoli.

Der bliver nemlig lavet en scene inde midt i et af de kendte springvand i haven, hvor de unge bands kan komme og spille, skrive autografer og blive set, siger Stine Lolk, underholdningschef i Tivoli, til Ritzau.

Konceptet kommer til at hedde "Popup Torsdag", og koncerterne vil starte klokken 19. Projektet er sponsoreret af Pepsi Max, og idéen er at give de helt unge deres egne oplevelser i Tivoli.

- Til sommersæsonen 2013 har vi opfundet et koncept, der hedder Musikugen, hvor der er musik og underholdning hver dag. Vi har sindssygt meget livemusik, så hver dag får sit eget tema, siger hun og fortsætter:

- Torsdag er så der, hvor vi satser på dem, der er lige unge nok til Fredagsrock, men som stadig tager ud og hører musik, siger hun.

Idéen er, at de enkelte bands får lov til at spille koncerter, der typisk er lidt kortere end de store brag på den store scene på Plænen, siger Stine Lolk.

Den første kunstner på den nye scene bliver rapperen Johnson, der sparker året i gang for Tivoli, men senere på året vil andre navne som eksempelvis Medinas kæreste, Christopher, dukke op.

- Vi prøver at lave noget til teenagerne og det nye, hotte musik. Fredagsrock er jo typisk til kunstnere med et stort bagkatalog, som kan fylde en stor scene, siger Stine Lolk.

Til Fredagsrock satser Tivoli desuden mere på dobbeltkoncerter i år, hvor Marie Key bliver blandet med Fallullah, mens Nabiha og Shaka Loveless kommer til at dele scene.

Prisen bliver en almindelig indgangsbillet til 95 kroner eller et årskort.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi undersøger mistænkeligt dødsfald - en anholdt
Luk