Tegn den nøgne krop i Hjørring

Tegning: Morten Blichfeldt

Tegning: Morten Blichfeldt

Efter længere tids pause bliver det fra uge 14 igen muligt for alle og enhver at komme til croquis-tegning i Hjørring.

Tirsdag 4. april kl. 19 åbner Hjørring Croquis dørene for en ny sæson, hvor alle der har lyst til at blive bedre til at tegne, kan komme og i et par timer fokusere på anatomi, forkortninger og den levende streg.

- Det er enormt vigtigt at understrege, at alle er velkomne. Selv hvis du aldrig har holdt på en blyant før, er du velkommen. Det handler ikke om at være god, men glæden ved at tegne. Nogle brugere er professionelle, andre amatører. Fælles for alle er en lyst til at fordybe sig i tegneriet, siger initiativtager, grafiker og tegner Kim Lyng Larsen,

Ordet croquis er fransk, og betyder egentlig bare en hurtig grov skitse, så det er ikke stor kunst der laves, men helt uvurderlige øvelser for dén der gerne vil blive bedre til at tegne.

Der er ikke undervisning til arrangementerne, men man kan altid få gode råd og hjælp fra de andre deltagere, hvis man har lyst til det. Man skal heller ikke betale for en fuld sæson, men blot for hver gang man dukker op, hvilket koster 50 kr. pr gang.

Hjørring Croquis foregår på Kulturhuset i Hjørring, Dronningensgade 12, på øverste sal i det der kaldes ’Balletsalen’. Første gang er tirsdag 4. april kl. 19, og herefter sker det hver 14. dag. Interesserede kan med fordel følge Facebook-gruppen "Hjørring Croquis", da man her kan se vigtige informationer om næste arrangement, og se tegninger fra tidligere gange.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.