Tennisformand vil prale af Wimbledon-sejr

Formanden for Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, er lykkelig over Frederik Løchte Nielsens Wimbledon-sejr.

Tennisformand vil prale af Wimbledon-sejr

Frederik Løchte Nielsens Wimbledon-sejr i herredouble vækker - ikke overraskende - stor glæde i Dansk Tennis Forbund (DTF).

Formand Henrik Klitvad glæder sig til, at DTF snart skal være vært for de øvrige tennisnationer.

- Jeg tilstår med det samme, at jeg kommer til at prale helt vildt i næste uge, når DTF er vært for det internationale tennisforbunds (ITF’s) generalforsamling, siger Henrik Klitvad i en pressemeddelelse.

- Alle i og omkring DTF under virkelig Frederik denne sejr. Frederiks glæde ved tennis, Frederiks oprigtighed og Frederiks charme falder enhver for. Jeg er sikker på, at Frederik igen og igen vil imponere os, siger Henrik Klitvad.

Direktøren i DTF, Sune Irgens Alenkær, er på linje med formanden.

- Frederik og Jonathan slår de par, der er seedet 2, 5, 8 og 9, på vejen til den endelige succes. Bryan-brødrene fra semifinalen har domineret på herredouble-fronten i 10 år, siger han.

- Uge 27 beviste endegyldigt, at Danmark p.t. - ud over diverse gode talenter - råder over to tennisspillere i klar verdensklasse: Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen.

- DTF håber og tror på, at vi blandt andet derfor kan lave en længerevarende aftale med Team Danmark i forhold til det nye støttekoncept gældende for 2013-2016, siger Sune Irgens Alenkær.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.