Tennisjournalist: Wozniacki bedre på grus end tidligere

Den anerkendte tennisjournalist Matt Cronin mener, at Caroline Wozniacki har fået god optakt til French Open.

En finaleplads i Stuttgart, et kvartfinalenederlag til Maria Sharapova i Madrid og et tidligt nederlag til Victoria Azarenka i Rom.

Sådan lyder Caroline Wozniackis 2015-resultater på grus inden kulminationen i grand slam-turneringen French Open, der begynder søndag.

Den anerkendte amerikanske tennisjournalist Matt Cronin, der skriver for TennisReporters, har været imponeret over danskerens spil.

- Overordnet set har hun spillet bedre på grus end tidligere, hvor hun ofte var nervøs særligt i French Open.

- Hun var fremragende i Stuttgart og virkede klog og selvsikker i Madrid, men mod Sharapova formåede hun ikke at mikse slagene, og i Rom havde Azarenka igen taget på hende, siger Matt Cronin.

Han nåede at se en fremgang, da Wozniacki indledte et samarbejde med den tidligere spanske grusspecialist Arantxa Sanchez-Vicario, der vandt tre French Open-titler.

Men samarbejdet blev efter spanierens ønske sat i bero efter kort tid.

- Caroline var mere strategisk og mere tålmodig, men så smuttede Sanchez pludselig, og det må have ramt Caroline, siger Cronin.

Han har i det hele taget set fremgang hos danskeren gennem et stykke tid, men der er stadig plads til forbedring.

- Hendes baghånd er fremragende, men somme tider bliver hendes forhånd for svag og kort, så modstanderen kan angribe den. Hun skal forsøge at være mere aggressiv og fortsat blive bedre på serven, som hun allerede har forbedret det seneste år.

Matt Cronin vurderer, at Wozniacki skulle undgå Serena Williams og Maria Sharapova i kvartfinalen for at nå semifinalen, men fredagens lodtrækning formede sig sådan, at Williams bliver modstanderen i kvartfinalen, hvis de begge vinder i de første fire runder.

- Wozniacki skal tro på sig selv fra start, da der er en række unge spillere, der kan overraske mod hende. Møder hun Serena, taber hun, men i en tæt kamp, spår Cronin.

Caroline Wozniacki møder i 1. runde italieneren Karin Knapp, der er nummer 48 i verden.

Knapp har imponeret i denne uge. Lørdag eftermiddag spiller hun finale i WTA-turneringen i tyske Nürnberg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.