Tennisprofil udelukket for at skade dommer

David Nalbandians temperament kostede finalesejr

David Nalbandian blev disket i finalen i Queens for at skade en linjedommer. Foto: Scanpix
Tennis 17. juni 2012 17:54 - Opdateret 17. juni 2012 18:08

LONDON: Årets udgave af den traditionsrige tennisturnering Queen's i London fik søndag en bizar afslutning, da argentineren David Nalbandian blev smidt ud af finalen, fordi han var skyld i, at en linjedommer kom til skade.

Nalbandian havde vundet første sæt 7-6 over kroaten Marin Cilic, men havde netop tabt sit serveparti, så han kom bagud 3-4 i andet, da han ifølge nyhedsbureauet AFP reagerede ved at sparke til et reklameskilt, der var placeret lige foran en af linjedommerne.
Dommeren trak buksebenet op og afslørede et åbent sår på benet, hvorfor de to havnede i en diskussion. Efter en spilafbrydelse på adskillige minutter greb Tom Barnes fra den internationale tennisorganisation ATP ind.
Kort efter stod det klart, at 30-årige Nalbandian var diskvalificeret for dårlig opførsel.
- Det var meget uheldigt. Indtil da var finalen fantastisk. Den bedste kamp i turneringen. Nalbandian sparkede til et reklameskilt i frustration, og det skadede linjedommeren ret alvorligt.
- Nalbandian er meget ked af det, og det var et rent uheld. Men vi må følge ATP's regler, siger turneringschef Chris Kermode til BBC.
David Nalbandian har udsendt en undskyldning for hændelsen.
/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...