Tennisprofil udelukket for at skade dommer

David Nalbandian sparkede et reklameskilt ind på en linjedommer og blev diskvalificeret fra finalen i Queen's.

17. juni 2012 17:49 - Opdateret 17. juni 2012 17:49

Tennisprofil udelukket for at skade dommer

Årets udgave af den traditionsrige tennisturnering Queen's i London fik søndag en bizar afslutning, da argentineren David Nalbandian blev smidt ud af finalen, fordi han var skyld i, at en linjedommer kom til skade.

Nalbandian havde vundet første sæt 7-6 over kroaten Marin Cilic, men havde netop tabt sit serveparti, så han kom bagud 3-4 i andet, da han ifølge nyhedsbureauet AFP reagerede ved at sparke til et reklameskilt, der var placeret lige foran en af linjedommerne.

Dommeren trak buksebenet op og afslørede et åbent sår på benet, hvorfor de to havnede i en diskussion. Efter en spilafbrydelse på adskillige minutter greb Tom Barnes fra den internationale tennisorganisation ATP ind.

Kort efter stod det klart, at 30-årige Nalbandian var diskvalificeret for dårlig opførsel.

- Det var meget uheldigt. Indtil da var finalen fantastisk. Den bedste kamp i turneringen. Nalbandian sparkede til et reklameskilt i frustration, og det skadede linjedommeren ret alvorligt.

- Nalbandian er meget ked af det, og det var et rent uheld. Men vi må følge ATP's regler, siger turneringschef Chris Kermode til BBC.

David Nalbandian har udsendt en undskyldning for hændelsen.

/ritzau/

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...