TFC besejrede Næsby med tenniscifre

Mikkel Agger var i hopla og scorede hattrick for anden kamp i træk, da Thisted FC udraderede fynboer 6-2

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Målnettet blafrede hele otte gange på Sparekassen Thy Arena, da de lokale helte fra Thisted FC søndag eftermiddag revancherede efterårets nederlag og uddelte smæk 6-2 til Næsby i 2. division vest.

I forårets første kampe har Thisted FC haft problemer med at præstere lige godt i begge kampenes to halvlege, men dette var mod Næsby ikke noget problem.

- Jeg tog det faktisk meget roligt, fortalte TFC-træneren omkring Næsbys føringsmål, og det var meget berettiget, for skuffelsen havde knap nået at sætte sig, før Søren Nielsen bare et minut senere sendte en drømmebold i dybden til topscorer Mikkel Agger, der udlignede med et iskoldt skud. Det blev også til 2-1 inden pausen, da Mikkel Taiki dukkede op midt i noget klumpspil efter et hjørnespark og prikkede bolden i nettet.

Mål på stribe

Som Flindt-Bjerg havde efterlyst formåede TFC at fastholde teten i kampen, og her var det meget belejligt, at Mikkel Aggers målnæse bestemt ikke har taget skade af det kolde forårsvejr. Angriberen fik bolden serveret på kanten af feltet, og så kunne Næsby-spillerne stå stille som kegle og kigge på, da Agger bankede bolden udenom alt og alle og ind i det lange målhjørne til 3-1.

I anden halvleg havde TFC-spillerne vinden med sig, og her tog Mickey Berg efter 65 minutter chancen og gentog succesen fra Jammerbugt-kampen og sparkede bolden i netmaskerne direkte fra et hjørnespark til stillingen 4-1.

- Offensivt var vi ultraskarpe i dag og fik lavet nogle rigtig gode kombinationer. Agger er i blændende form i øjeblikket og skal næsten bare bruge to chancer på at score tre mål, lød det fra Christian Flindt-Bjerg, og Agger satte sidste fod på en TFC-kombination, der kom fra fra Søren Nielsen på midten og Patrick Bro på højrekanten. Bro kom også selv på tavlen bare tre minutter efter, da tilbagevendte Tobias Mølgaard spillede ham helt fri i højre side, og så betød gæsternes reducering til sidst ingenting.

- I dag var vi kyniske og straffede alle Næsbys fejl prompte. Det var uden tvivl forårets bedste kamp fra vores side, konkluderede en meget tilfreds Christian Flindt-Bjerg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.