Thisted

TFC fik revanche i vigtig arbejdssejr

Glenn Rask blev dobbelt målscorer og matchvinder for Thisted FC, der besejrede FC Sydvest med 2-1

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thorsten Marx leverede en fejlfri indsats i TFC-målet. Foto: Bo Lehm

THISTED:Tredje gang var lykkens gang for Thisted FC, der med sejren på 2-1 lørdag eftermiddag over FC Sydvest har taget første skridt på vej mod en bedre stime.

- Det var en fuldt fortjent sejr i dag, selvom det ikke var det flotteste fodbold, vi har spillet, siger TFC-træner Christian Flindt-Bjerg, der var hurtig til at slå fast, at seværdigheden i kampen ikke betød noget.

- I denne sæson har vi spillet rigtig mange kampe, der ikke har kastet point af sig. Fodboldkampen er ikke noget modeshow, og det vigtigste er sejren og de tre point, lød det kort og kontant fra cheftræneren.

Det første forløsende mål faldt kort efter pausen. Tobias Mølgaard blev spillet fri i feltet og forsøgte at lobbe bolden over målmanden, der fik bolden rettet af med hånden, men bag ham kom Glenn Rask løbende og fik prikket bolden de sidste centimeter over stregen, og denne vilje skulle vise sig at blive afgørende for kampen.

- Vi har været igennem en hård periode, hvor spillernes selvtillid har været nede, og det tager lang tid at få genopbygget. Heldigvis viste vi, at vi havde viljen til at reparere de missede afleveringer og driblinger, sagde Christian Flindt-Bjerg.

Efter 70 minutter fik gæsterne bragt balance i regnskabet med en scoring af Thomas Gormsen. TFC skulle dog kun bruge fire minutter på igen at bringe sig i sejrsposition, og et hjørnespark fra Ronnie Møller Iversen sad lige i panden på den højthoppende Glenn Rask, der stensikkert headede bolden i netmaskerne.

- Det var rigtig dejligt at vise, at vi kan lave mål, selv når topscoreren ikke er med, og denne sejr var vigtig med Jammerbugts nederlag i forhold til kampen om tredje- og fjerdepladsen, fortalte Christian Flindt-Bjerg.