TFC forlænger med offensivspiller

Thisted FC har forlænget kontrakten med Glenn Rask frem til sommeren 2017

Med forlængelsen af sin kontrakt spiller Glenn Rask Thisted FC’s blåstribede kampdragt frem til sommeren 2017. Arkivfoto: Ole Iversen

Med forlængelsen af sin kontrakt spiller Glenn Rask Thisted FC’s blåstribede kampdragt frem til sommeren 2017. Arkivfoto: Ole Iversen

THISTED:Offensivspilleren Glenn Rask skiftede sidste år i vinterpausen fra Kjellerup til Thisted FC på en kontrakt, der løb halvandet år, og den kontrakt er nu forlænget frem til sommeren 2017.

- Glenn Rask har gennem efteråret vist stort potentiale som offensivspiller, Det er en udvikling, som vi forventer fortsætter, og derfor har 2. divisionsklubben valgt at lave en længere aftale. Glenn er samtidig seriøs med sin fodbold og en imødekommende og venlig person, der tegner klubben på bedste vis både internt og eksternt, siger TFC-direktør Karl Kristian Guldhammer.

Også Glenn Rask glæder sig over forlængelsen:

- Jeg har forlænget min kontrakt, fordi jeg først og fremmest følte, det var rigtigt at gøre. Jeg er utrolig glad for at spille i Thisted FC og stolt over at være en del af den fremadrettede udvikling i klubben. Det er altid en fornøjelse at møde op i omklædningsrummet, om det så er til træning eller kamp. Jeg er utrolig positiv over vores trup, og jeg har en stærk tro på, at vi kun bliver bedre og bedre. Jeg føler, jeg har masser at bidrage med til holdet og klubben, siger han.

Glenn Rask start i TFC var sidste forår præget af skader, men i efteråret har han fået gang i sit spil.

- Han blev bedre fra kamp til kamp og var en af de mest stabile spillere i truppen. At Glenn så i tillæg er en alsidig spiller, der kan bruges på mere end en plads, gør bare, at hans gode præstationer i efteråret endnu mere flotte. Denne positive kurve for Glenn, håber vi bliver ved med at stige i 2015. Glenn skal vise, at han kan fortsætte med at spille på det høje niveau, som han gjorde i efteråret og være en dominerende spiller på vores hold. Det har vi en tro på, at han kan, siger cheftræner Christian Flindt Bjerg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.