Aarhus

TFC jublede i Aarhus

Thisted-spillerne fik brudt deres udebanekompleks og vandt over Skovbakken

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Acatrinei Marian Catalin også kaldet ”Pepe” havde grund til at smile efter kampen mod Skovbakken, da han i sidste minut slog TFC’s sejr fast med målet til 3-1. Foto: Rasmus Lykke

AARHUS:Der skulle en mindre slutspurt til for Thisted FC, der scorede to mål inden for de sidste fem minutter og tog derved en fortjent 3-1 sejr over Skovbakken, som de nu har passeret i tabellen til 2. division.

Thisted startede godt, og efter ni minutter kunne Martin Nielsen sparke et præcist indlæg i kassen til en 1-0 til Thisted.

I starten af anden halvleg pressede hjemmeholdet på, hvilket gav TFC plads at spille på, og netop som thyboerne fik styr på spillet, flugtede Skovbakkens Kenneth Hansen på fremragende vis bolden ind i netmaskerne til 1-1.

- Scoringen kom på et ærgerligt tidspunkt, for på det tidspunkt var det tættere på 2-0 end 1-1, men jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi efter denne spand kolde vand i hovedet kunne fortsætte vores spil fra før scoringen, siger Thisted-træners Peter ”Snak” Christensen, der kunne se Daniel Kristensen prikke bolden ind til en TFC-føring på 2-1. Til sidst kunne Acatrinei Marian Catalin, også kendt som ”Pepe”, opsnappe en dårlig aflevering i Skovbakkens forsvar og cementere Thisted-sejren med scoringen til 3-1.

- Vi er meget glade, for det var en forløsning at få en sejr i dag. Vi spillede ikke prangende, og alligevel tog vi sejren efter hårdt arbejde, konstaterede de TFC’s cheftræner