TFC med fornyet selvtillid

Thisted FC med opstigende formkurve og øget selvtillid mandag tager imod Ringkøbing

TFC-anfører Peter Bechmann ventes klar efter den skade, der holdt ham ude fra opgøret mod Skanderborg.  Arkivfoto: Diana Holm

TFC-anfører Peter Bechmann ventes klar efter den skade, der holdt ham ude fra opgøret mod Skanderborg. Arkivfoto: Diana Holm

THISTED:I sidste weekends udekamp mod Marienlyst og i en times fodbold i den afbrudte kamp mod Skanderborg onsdag aften fik Thisted FC´s 2. divisionsspillere vist, at de godt kan spille fodbold, og at de har et godt fodboldhold.

Dette positive udgangspunkt vil TFC tage afsæt i, når Ringkøbing kommer på besøg på Lerpytter 2. pinsedag.

TFC kan med en sejr så godt som spille sig ud af nedrykningsstregens skygge, mens Ringkøbing med et nederlag stadig vil hænge fast i bunden. Et fysisk stærkt Ringkøbing-mandskab vandt sidste weekend med 5-1 over BSV.

- Det bliver en hård fysisk kamp. Ringkøbing går til stålet, og det skal vi kunne stå imod. Vi skal ikke være bange for dem. Men vi vil forsøge at komme til at spille med dem, for der er vi bedst: Vi skal holde fart i bolden og turde holde fast i bolden, siger TFC’s cheftræner Peter ”Snak” Christensen, der forventer, at have alle mand klar til kamp i mandagens kamp.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.