TFC missede sejren

Overtidsmål kostede Thisted FC to point

Sebastian Engelberth Hansen
Andreas Heimer (tv.) scorede Thisted FC’s første sæsonmål, da han nettede på langskud efter 70 minutter i Næstved. Arkivfoto: Kurt Bering
Thisted FC 12. august 2018 15:50 - Opdateret 13. august 2018 06:16

FODBOLD: Thisted FC snublede på målstregen, da de søndag var marginaler fra at hente sæsonens første fulde gevinst i NordicBet Ligaen, men måtte se Næstved Boldklub udligne til 1-1 til slut.

250 minutters fodbold plus tillægstid skulle der til, før Thisted FC scorede holdets første mål i denne sæsons 1. division. I de to første runder gik thyboerne målløse fra banen, men søndag brød Andreas Heimer dødvandet efter 70 minutter, da han bragte TFC på 1-0 ude mod Næstved Boldklub.

Andreas Heimer fik søndag sin første startplads i sæsonen, og den kvitterede han for på fornemmeste vis. Næstved forsøgte at sparke en bold fra kanten af feltet væk, men i stedet for at ryge ud af kommunen ramte bolden en grønbluset Næstved-spiller for så at dumpe ned for fødderne af thyboernes Andreas Heimer.

TFC’s nummer 8 tog bolden til sig og efter et kort træk trykkede han af lige uden for feltet. Skuddet strøg i kassen bag Næstveds Jacob Pryts Larsen, som blev fanget på det forkerte ben, og som derfor kunne se kuglen stryge ind i målmandens højre side.

Målet så længe ud til at sikre thyboerne sæsonens første sejr, men i overtiden smed gæsterne to point. Hjemmeholdets Ahmed Hassan sørgede for målet til 1-1.

Derfor står det eneste nordjyske hold i 1. division nu med to point efter tre runder. Det er lige nu nok til at kravle over nedrykningsstregen, som Silkeborg IF og FC Roskilde ligger under med et point.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...