Thisted

TFC reddet med storsejr

Med en knusende 8-2 sejr over Farøs/Ullits sikrede Thisted FC sig forbliven i serie 1

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Træner Eigil Kjær jubler på bænken, da ynglingespilleren Anders Tegtmeier Pedersen har bragt TFC foran 1-0. Foto: Peter Mørk

THISTED:Divisionsreserverne fra Thisted FC har haft et skuffende forår i fodboldens serie 1, men da de blåstribede torsdag aften var ude i et altafgørende opgør om forbliven fodboldens serie 1, viste de klassen.

TFC lammetævede på eget græs Farsø/Ullits, der blev sendt hjem med eet nederlag på ikke mindre end 8-2. På forhånd havde Thisted-træneren Eigil Kjær forventet et målfattigt opgør, der blev afgjort i slutfasen, men allerede efter 25 minutter førte TFC 5-1, der også var stillingen ved pausen.
- Heldigvis fik vi tidligt hul på bylden. Jeg blev lidt bekymret, da de udlignede til 1-1, men vi scorede heldigvis hurtigt til 2-1. Vi spillede dem ud af banen, uden at vi spillede prangende, men det var også Farsøs fortjeneste. Jeg er skuffede over, at de ikke ville mere, sagde Eigil Kjær, der inden sæsonstarten havde oprykning til jyllandsserien som mål.
Men efter en skidt start på sæsonen blev det i en utrolig tæt serie 1 i stedet en lang kamp om at undgå nedrykning. Efter den forløsende sejr i sidste spillerunde er TFC så klar til til endnu en sæson i serie 1.
- Vi går endnu en gang efter oprykning i efteråret, fastslog Eigil Kjær.
Kris Søgaard Jensen scorede hattrick i kampen mod Farøs/Ullits, og ynglingespilleren Anders Tegtmeier Pedersen stod for to scoringer, mens Rasmus Larsen, Danni Jacobsen og Giancarlos Schedan hver scorede en gang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.