TFC sikrer førstepladsen

Den suveræne stime for Thisted FC har rundet 11 sejre i træk efter 3-0 på autopilot over stærke Marienlyst

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ODENSE:Det er nærmest blevet rutine for nyoprykkede Thisted FC med en klar sejr og et rent bur hos Kevin Mendoza, og sådan gik det også i fjerde sidste spillerunde mod Marienlyst i Odense. Thisted FC sikrede deres 11. sejr i træk og forbliver ubesejrede i oprykningsspillet efter 3-0 over fynboerne.

Thisted FC skulle bruge det første kvarter på at vænne sig til de nye pladser, og holdet havde derfor ikke helt fat i kampen fra første fløjt. Langsomt arbejde gæsterne sig ind i opgøret, og Sonny Jakobsen sikrede en pauseføring på 1-0 med sin scoring på Laus Nielsens fornemme oplæg.

- Vi kom ikke tæt nok på dem og holdt ikke godt nok i bolden. Der var mange på uvante pladser, så vi skulle lige finde os rigtigt til rette, siger Bo Zinck.

Kevin Mendoza havde ikke nogen travl dag i Thisted FC’s mål, og han kunne roligt nyde synet af Ronni Møller-Iversens fordobling af føringen et kvarter inde i anden halvleg på et langskud i det lange hjørne.

- Når vi kommer foran, så er vi virkelig svære at have med at gøre. Jeg havde frygtet kampen lidt på forhånd efter en hård uge, men det var virkelig klasse at tage herned efter to oprykningsfester og vinde så sikkert over Marienlyst, siger cheftræneren.

Der var spillet 75 minutter, da Sonny Jakobsen noterede sig som dobbelt målscorer og lukkede kampen efter en friløber i højre side af banen, hvor afslutningen ramte målmanden men gik i mål.

Sejren over Marienlyst betyder med Brabrands nederlag, at Thisted FC endegyldigt har sikret sig førstepladsen i oprykningsspillet, da de suveræne thyboers forspring nu er helt oppe på 13 point ned til Brabrand på andenpladsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.