Aarhus

TFC skudt ud af kanon

Tredje gang blev lykkens gang for cheftræner Bo Zinck, der tog hjem fra Smilets By med en åbningssejr

Allan Hövenhoff viste vejen til netmaskerne bare fire minutter efter Aarhus Fremads føringsmål, fuldstændig som det skete i foråret mod Hvidovre. Arkivfoto: Ole Iversen

Allan Hövenhoff viste vejen til netmaskerne bare fire minutter efter Aarhus Fremads føringsmål, fuldstændig som det skete i foråret mod Hvidovre. Arkivfoto: Ole Iversen

AARHUS:Med de blåhvide briller levede Smilets By fredag aften op til sit kælenavn, da kampen på Riisvangen Stadion blev fløjtet af. Bo Zinck kunne ånde lettet op og knytte næverne i et sejrsråb, da Thisted FC startede efterårets udgave af 2. divisionen med at sikre en 2-1-sejr over Aarhus Fremad på én af rækkens sværeste udebaner.

- Jeg er rigtig stolt af drengene i dag. Det var en rigtig stor indsats og en rigtig stor sejr, hvor der blev løbet de krævede kilometer. Det viser bare, hvor langt vi er kommet, og det var en fuldt fortjent sejr, fortæller Thisted FC’s cheftræner, der med kampens status som sæsonåbner ikke kunne finde meget at være utilfreds med.

- Det er en svær kamp med mange nerver, så der er selvfølgelig nogle afslutningsmæssige ting, der ikke sidder helt i skabet, men det kommer. Vi kunne godt have lukket kampen noget før, siger Bo Zinck.

Thisted FC kom bragende ud til første halvleg men fik ikke vekslet boldbesiddelsen til mål i de første 45 minutter. Presset var ikke stort i den anden ende, og Aarhus Fremad var ikke kommet for at vise flot offensiv fodbold på hjemmebanen og talte kun en enkelt afslutning ved siden af mål i første halvleg.

Hjemmeholdet skulle dog kun bruge to forsøg efter en vakkelvorn TFC-start på anden halvleg, og så stod det pludselig 1-0. I den anden ende tog det dog kun fire minutter, før anfører Allan Hövenhoff bankede udligningen ind med et tørt spark. 10 minutter senere udnyttede Sonny Jakobsen en friløber og bankede bolden i tomt mål til 2-1, og herfra var der ingen slinger i valsen.

- Hvis det her er niveauet, som vi kan levere hele efteråret, så skal de andre hold stå rigtig tidligt op for at slå os. Sådan en indsats kommer til at give mange sejre, forudser Bo Zinck.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.