TFC skulle kæmpe hårdt for det ene point

Effektive århusianere udstillede Thisted FCs mangler i første halvleg og kunne have ført endnu større

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRABRAND:Problemerne med opretholdelsen af topniveauet over 90 minutter fortsætter for Thisted FC, der mandag måtte kæmpe hårdt for bare at få det ene point i hus mod Brabrand, en af TFC’s nærmeste konkurrenter i tabellen.

Efter forårssæsonens to første kampe har Thys bedste mandskab haft problemer med at forsvare sine føringer efter sidebyttet, men anden påskedag i Århus lå problemerne og lurede allerede fra kampens start. Bare 16 minutter inde i kampen scorede hjemmeholdet det første mål, da gæsternes forsvar blev overmatchet i eget felt efter et hjørnespark, og syv minutter efter var den gal igen. De blå-hvide bagtropper så passivt til, mens Brabrands Jakob Vase løb i gennem feltet og sparkede bolden flot i netmaskerne til 2-0.

- At vi kan lukke så mange mål ind på udebane, kan vi selvfølgelig ikke leve med, og det skal vi have rettet op på øjeblikkeligt, siger Thisted FC’s cheftræner Christian Flindt Bjerg og hentyder til mandagens opgør og kampen i sidste uge, hvor Jammerbugt formåede at nette fire gange, sammenlagt syv indkasserede mål i forårets første to udekampe.

Mikkel Agger formåede to gange i første halvleg at få gjort arbejdsbyrden mindre for Thisted FC. Først reducerede han til 2-1 efter 28 minutter direkte på frispark, og da Brabrand for tredje gang havde drevet gæk med TFC-forsvaret og havde scoret til 3-1, tog den tidligere superligaspiller sig køligt af det straffespark, som thyboerne fik foræret lige inden pausen.

Bedre i anden halvleg

Brabrand formåede ikke at ramme netmaskerne i anden halvleg, men det gjorde Mikkel Agger, der fuldbyrdede sit hattrick på fornemste vis. Ronni Møller-Iversen vandt bolden og spillede den videre til Søren Nielsen, der lagde op til Agger. Han tog én berøring og hamrede bolden ind i det korte hjørne til slutresultatet 3-3.

- At få point efter et comeback efterlader en god følelse, men det er stadig ikke godt nok. Vi skal simpelthen kunne spille en hel kamp på samme niveau. Det er ikke noget, man kan træne, vi skal bare kunne præstere inden for kridtstregerne, fortæller Flindt-Bjerg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.