Fodbold

TFC slutter godt af

Thisted FC vandt sikkert 2-0 over Aarhus Fremad på udebane

Peter Bechmann satte TFCs første mål ind på opspil af Thomas Lyngs. Arkivfoto: Ole Iversen

Peter Bechmann satte TFCs første mål ind på opspil af Thomas Lyngs. Arkivfoto: Ole Iversen

AARHUS:Thisted FC afsluttede sæsonen i 2. division vest på fornem vis, da man slog rækkens nummer 2 fra Aarhus Fremad sikkert med 2-0 lørdag eftermiddag.

- Det var yderst fortjent, vi vandt, mener cheftræneren for Thisted FC Peter ”Snak” Christensen, som glædede sig over, at alle spillere unge som ældre leverede en flot kamp.

- Det var en overraskende opløftede indsats i dag, mener han således om kampen, hvor første halvleg var målløs.

TFC havde ellers haft deres muligheder på dødbolde, og hjemmeholdet nogle farlige langskudsforsøg, men den sikre sidste skanse Kristian Kirk sørgede sammen med forsvaret for, at udeholdet ikke kom frem til de store åbne chancer.

- Vi forsvarede os rigtig godt i dag, siger ”Snak” Christensen, som generelt kunne glæde sig over, at holdet havde den ellers ofte savnede skarphed.

- Alle de der børnesygdomme var væk i dag, fortæller cheftræneren, som kort efter pauseteen kunne se anføreren Peter Bechmann fornemt afslutte et flot opspil af Thomas Lyngs til 1-0, inden Martin Nielsen med en flugter bankede bolden i nettaget til slutresultatet 2-0 med godt tyve minutter igen.

Dermed når Thys højest rangerede fodboldhold op på 41 point efter 30 kampe, hvilket dog ikke får TFC’s cheftræner til at juble.

- Vi er ikke tilfredse med pointhøsten. Det er vi ikke, siger ”Snak” Christensen om pointudbyttet, hvor især holdets manglende skarphed har kostet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst