TFC spillede uafgjort mod divisionsrival

Thisted FCs træner Christian Flindt-Bjerg var skuffet over holdets indsats, der til tider bød på usikkert forsvarsspil og for mange brændte chancer

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Modsat sidste uges walkover fik Thisted FC i denne uges træningskamp mod divisionsrivalerne fra Ringkøbing væsentligt mere kvalificeret modstand, og kun en hovedstødsscoring fra Mickey Berg kort før slutfløjtet forhindrede Ringkøbing i at slå thyboerne.

- Jeg er lidt skuffet over dagens indsats. Jeg synes ikke, at vi spillede klogt og rutineret nok i hele første halvleg. Vi gjorde det svært for os selv, og det kom vi til at bøde for i resten af kampen, fortæller Thisted FCs cheftræner Christian Flindt-Bjerg, der dog fik en god start på kampen, for efter bare to minutters spil kanonerede TFC-topscorer Mikkel Agger bolden ind i netmaskerne langs den ene opstander. Lykken var kort, for bare minuttet efter blev en lang bold forlænget af Ringkøbings Mads Overgaard hen til Michael Jakobsen, der ubesværet kunne udligne til 1-1. Inden pausen kom gæsterne også i front efter et kontraangreb, der gav en gratis friløber og et mål.

Efter pausen fik Thisted FC rettet op på de forsvarsmæssige problemer, og 40 minutters spil og et hav af brændte chancer senere lå bolden endelig i Ringkøbings net, da Mickey Berg satte hovedet på et perfekt indlæg fra prøvespilleren Mark Andersen.

- Vi vandt anden halvleg med 1-0, men de negative ting før pausen vejer tungest. Der var for mange spillere, der ikke meldte sig ind i kampen, fortæller TFC-træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
LIVE fra Mink-sagen - nu taler politikerne ud
Luk