Børnesygdomme

TFC tabte på sine børnesygdomme

Et selvmål og et forsvarskiks kostede TFC sejren mod Grenaa

Giancarlos Schedan havde en kæmpechance på en ripost, men blev reddet på stregen. Arkivfoto: Diana Holm

Giancarlos Schedan havde en kæmpechance på en ripost, men blev reddet på stregen. Arkivfoto: Diana Holm

THISTED:- Jamen, det er jo lige før, at vore børnesygdomme er ved at udvikle sig til en hel epidemi.

Ordene er træner Eigil Kjærs, og faldt lige efter, at hans hold i jyllandsserien havde tabt 1-2 til Grenaa på Lerpytter lørdag. En kamp som TFC sad totalt på, men som blev afgjort på to TFC-fejl. To fejl, som gav Grenaa de to chancer, de havde i kampen, og som de scorede på, mens TFC kun scorede på en af de utallige, de havde.

Første halvleg startede rimelig lige, men ændrede karakter efter et kvarter, hvor Nicolaj Daugaard var så uheldig at score i eget TFC-net. TFC pressede derefter på for en udligning og havde flere store muligheder. Giancarlos Schedan havde således en kæmpechance på en ripost, men blev reddet på stregen, og lidt senere fik han chancen på tæt hold efter en halvklaring, men bankede bolden på undersiden af overliggeren og i spil igen. Spilovertaget gav dog bonus et minut før pausen, hvor Martin Søndergaard fik udlignet.

I anden halvleg var der stort set kun et hold på banen - nemlig Thisted. Bolden rullede gang på gang frem mod Grenaa-målet, og chancerne stod nærmest i kø - for så at blive brændt. Og da TFC ikke kendte deres besøgelsestid, sparkede Grenaa en lang bold frem mod Thisted-målet med otte minutter igen. Og i situationen sparkede en ellers godt spillende Morten Nystrup et hul i luften, og det gav Grenaa deres anden chance i kampen, som de scorede og sejrede på. En sejr, som gjorde ondt på Thisted, der nu sidder fast i bunden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst