TFC tabte vanvidskamp mod Ringkøbing

Thyboerne spillede hele anden halvleg med 10 mand efter en kontroversiel udvisning kort før pausen

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Der var masser af dramatik både på og uden for kridtstregerne søndag eftermiddag, da Thisted FC mislykkede revanchemissionen og tabte 2-0 til Ringkøbing på eget græs. Nederlaget havde TFC-træneren et meget ambivalent forhold til efter kampen.

- Jeg synes, at vi igen leverede en flot indsats hele vejen igennem. Desværre formåede vi ikke at komme frem til ret mange muligheder frem af banen, men her må vi bare rose Ringkøbing for at lukke godt af i deres forsvar. Mikkel Agger fik ikke meget plads at boltre sig på i dag, lyder det fra Thisted FCs cheftræner Christian Flindt-Bjerg, der brystede sig af, at holdet for kun anden gang i hele denne sæson gik fra banen uden at have jublet over en scoring.

Tidligere TFC’er på måltavlen

Score kunne til gengæld Ringkøbing i første halvleg, og især den tidligere TFC’er Kasper Østervemb var en konstant trussel med fart i støvlerne på venstre kanten over for Mickey Berg. Østervemb endte da også med at få håneretten, efter han midtvejs i første halvleg kom foran TFC-forsvaret på et giftigt indlæg i lårhøjde og scorede første halvlegs eneste mål.

Et spark og et skub

Kort før pausen opstod der tumult mellem Mikkel Agger og Ringkøbing-anføreren, og det endte med et hårdt skub i brystet til TFC-topscoreren, men pludselig fik TFCs Christian Rye det røde kort og en tidlig badebillet for angiveligt at have sparket ud efter Ringkøbings Mads Overgaard ude ved sidelinjen. En kontroversiel situation, som ikke blev spottet af ret mange andre end linjedommeren selv.

- Beslutningen kan vi ikke sige noget til, og hun stod ved det efter kampen, men generelt viser det bare, at der er alt for stor forskel fra uge til uge i dommernes linje. Det bliver lidt småirriterende, når de ikke kan finde et fælles standpunkt, og det er umuligt at vide, hvordan de har tænkt sig at tolerere fysikken, fortalte Christian Flindt-Bjerg.

I anden halvleg var Thisted FC derfor barberet ned til 10 mand, og bagud 1-0 så det rigtig svært ud for thyboerne.

At Ringkøbing var en spiller i overtal var svært at få øje på, for Thisted FC kæmpede og pressede hårdt på for at få udlignet. Desværre for de blåhvide kom den normalt sprudlende offensiv til at stå i skyggen af en parkeret og velpoleret Ringkøbing-bus, og i stedet for en udligning ved en stor TFC-mulighed afgjorde gæsternes Anders Larsen kampen efter et kontraangreb lige efter.

- Vi spiller langt bedre end Ringkøbing i dag både med 11 og med 10 mand, så det er bare ærgerligt, at vi ikke formåede at spille op til de store chancer, som kunne give point, fortalte den snart forhenværende TFC-træner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden