TFC tabte vildt målorgie

Thisted FC tabte fredag i sidste sekund, hvor Ringkøbing IF scorede til 4-3

Mikkel Agger kronede fredag aften sin genkomst i Thisted FC med sin scoring til 3-3 i overtiden. Scoringen viste sig dog ikke at være nok til point, for hjemmeholdet fra Ringkøbing IF scorede til 4-3 i sidste sekund.  Privatfoto: Rasmus Lykke

Mikkel Agger kronede fredag aften sin genkomst i Thisted FC med sin scoring til 3-3 i overtiden. Scoringen viste sig dog ikke at være nok til point, for hjemmeholdet fra Ringkøbing IF scorede til 4-3 i sidste sekund. Privatfoto: Rasmus Lykke

RINGKØBING:Mikkel Agger udlignede fredag aften i overtiden til 3-3 for Thisted FC ude mod Ringkøbing IF i sæsonåbneren, men de jublende thyboer måtte i fire minutters overtid se Ringkøbing IF snuppe alle tre point med Mads Steffens’ scoring til slutresultatet på 4-3.

- Man kan ikke rigtig tænke på andet, end at man er pisse skuffet, siger den tilbagevendte TFC-angriber, Mikkel Agger.

Thistedspillerne havde ellers meget at være tilfredse med fredag aften. Især i den første halvdel af udekampen var thyboerne i teten.

Alligevel bragte Lennard Lauridsen hjemmeholdet på 1-0 efter godt en håndfuld minutter, mens Thisted FC’s debutant, Jeppe Svenningsen, på bagerste stang udnyttede en returbold efter hjørnespark til at udligne til 1-1 efter 10 minutters spil.

Nu var TFC i gang, og med syv minutter til pausefløjt bragte Søren Nielsen Thisted FC fortjent foran med 2-1

Efter pausen fortsatte TFC de fine takter. I hvert fald i åbent spil. Dødboldene viste sig omvendt at være en evig kilde til uro i TFC’s felt. Kasper Lauridsen scorede til både 2-2 og 3-2 for Ringkøbing IF efter hjørnespark.

Herefter blev det til et mål til begge hold i overtiden. Dermed vandt Ringkøbing IF sæsondebuten med 4-3.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.