TFC tæt på sensationen

Et SønderjyskE-mandskab på hælene fik tildelt straffespark i overtiden og vandt pokalkampen 2-1

Mathias Lykke
TFC var tæt på at levere sensationen mod superligaklubben SønderjyskE. Foto: Anne Mette Welling
Thisted 1. september 2015 20:58

THISTED: Det var lige ved at blive en magisk aften på Sparekassen Thy Arena, men SønderjyskE havde de sidste marginaler og fik tildelt straffe i dommerens overtid og går videre i pokalturneringen med en sejr på 2-1.

Fra første fløjt efterlod Sønderjyske ingen tvivl om, at de ikke var hvem soj helst, og superligaklubben startede bedst. Flere gange var TFC-spillerne presset langt ned i eget territorium, men Kevin Mendoza havde godt fat i TFC-målet, så neglerødderne på tilskuerpladserne forblev forholdsvis urørte det meste af kampens første 45 minutter.

Desværre for TFC kom Mendoza lidt for sent ved sit indgreb efter et SønderjyskE opspil, og så pegede dommeren på pletten. Den tidligere OB- og Brøndby-spiller Johan Absalonsen eksekverede på kølig vis.

Det hele så ud til at kulminere offensivt for TFC i anden halvleg, da Mikkel Agger pludselig stod helt fri ved bagerste stolpe, men skarpheden manglede for en gangs skyld hos topscoreren. Det blev alligevel til et jubelbrøl af de 769 fremmødte tilskuere, da Mads Lauritsen dukkede op ved et hjørnespark og udlignede til 1-1.

Scoringen rystede SønderjyskE, og frem mod slutningen var Thisted FC tæt på at levere den spektakulære scoring, der skulle skabe sensationen. Aftenen endte med at blive et antiklimaks for thyboerne, da SønderjyskE trods total TFC-dominans fik tildelt straffespark i fire minutters overtid og scorede til slutresultatet 2-1.

- Vi spillede en rigtig god anden halvleg og var bedst i de sidste 20 minutter, så det kunne lige så godt være os med den sidste scoring. Chancerne var til det, og der var mange positive ting at tage med, siger cheftræner Bo Zinck og fortsætter.

- Vi stod distancen mod et superligahold, og nu er det vigtigt, at vi bruger kampen på den rigtige måde, konkluderer han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...