TFC ude efter vanvidskamp

Lindholm leverede lyncomeback og sendte TFC ud af pokalturneringen

Mads Lauritsen var den ene af TFCs tre målscorere i landspokalkampen mod Lindholm, men tre mål var ikke nok for thyboerne, der blev slået ud efter straffesparkskonkurrence.Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Mads Lauritsen var den ene af TFCs tre målscorere i landspokalkampen mod Lindholm, men tre mål var ikke nok for thyboerne, der blev slået ud efter straffesparkskonkurrence.Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

NØRRESUNDBY:En to-målsføring i omkampen var ikke nok for Thisted FC, der efter at have stået lige 1-1 i ordinær spilletid og 3-3 efter omkampen måtte se sig slået på straffesparkskonkurrence til danmarksserieholdet Lindholm, der sloges med næb og klør og en spiller i undertal.

- I ordinær spilletid havde vi fuldstændig styr på tingene, men vi formåede bare ikke at få scoret det afgørende mål, og i stedet lod vi dem komme ind i kampen, fortæller Thisted FC-træner Christian Flindt-Bjerg.

Da omkampen begyndte, leverede TFC-spillerne hurtigt to scoringer til 2-1 og 3-1 af henholdsvis Mads Lauritsen og den for nyligt genlejede Isaac Oliseh.

I stedet for blå-hvid stribet jubel formåede Lindholm at reducere kort efter Isaac Olisehs mål til 3-1, og kort før slutfløjtet udlignede hjemmeholdet til 3-3, og så skulle de to holds skæbner afgøres i straffesparkskonkurrence, og denne vandt hjemmeholdet 4-2.

- Pinligt, pinligt, pinligt, begynder TFC-træneren, der efter nederlaget var en mand af få ord.

- Man kan ikke sige andet, end at vi er fortjent ude af turneringen. Vi opførte os ikke som fodboldspillere men som lilleputspillere i dag, og det var direkte uprofessionelt. Lindholm har en fest i omklædningsrummet lige nu, og det har de fortjent. Pinligt, afslutter den tydeligt skuffede og målløse TFC-træner Christian Flindt-Bjerg efter vanvidskampen i det nordjyske.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden