Thisted

TFC var meget tæt på stor overraskelse

TFC tabte i Tyrkiet til FC Minsk fra den hviderussiske Premier League

Allan Hövenhoff fik ros af træner Bo Zinck, selvom anføreren og resten af holdet blev fældet af FC Minsk. Arkivfoto: Bo Lehm

Allan Hövenhoff fik ros af træner Bo Zinck, selvom anføreren og resten af holdet blev fældet af FC Minsk. Arkivfoto: Bo Lehm

ANTALYA:Thisted FC er i denne uge på træningslejr i Antalya i Tyrkiet, og tirsdag led Thisted FC et smalt nederlag til FC Minsk fra den bedste hviderussiske række.

FC Minsk har for en håndfuld år tilbage prøvet kræfter med Europa League-kvalifikationen, men denne tirsdag eftermiddag skulle de prøve kræfter med et hold fra Danmarks 2. division, og det var ikke nogen nem opgave.

- Det var et særdeles godt hold, vi var oppe imod. Vi vidste godt, at de var gode og ville komme med et højt pres, så vi havde fokus på at afprøve et højt pres og se, om vi kunne spille os ud af det, og det gik rigtig godt, fortæller Thisted FC’s cheftræner.

Kampens første store chancer tilfaldt da også skandinaverne, men et indlæg til Patrick Bro faldt desværre til kantspillerens svage højre ben, og det gav ikke gevinst på måltavlen. I stedet scorede FC Minsk efter 22 minutter kampens eneste mål.

Det blev ved et 1-0 nederlag til TFC, men det havde Bo Zinck meget svært ved at være utilfreds med.

- Der er rigtig mange gode ting at tage med videre, fortæller Bo Zinck.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.