Frederikshavn

The Beach Boys på Palmestranden ...

Emil Buchholtz og Tim Simonsen sørger fredag og lørdag for årets fest på Palmestranden

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Det er på Palmestranden, det sker denne weekend, hvor der fyres op under Palm Beach Festival.

Strandfesten startede sidste år som en en-dags fest, men i år har initiativtagerne Emil Buchholtz og Tim Simonsen skruet op for festlighederne og afvikler en to-dages festival på Palmestranden.

Teltet er udvidet og Emil og Tim forventer fuldt hus lørdag aften.

Fredag aften appellerer programmet til det lidt mere modne publikum, grisefest og 80’er og 90’er musik - eller Roasted Pork and Sangria Night, som det har kaldt det.

Lørdag er der masser af aktiviteter på stranden. Beach handball og volleyball, og så kan prøve et såkaldt flyboard i vandet ud for Palmestranden, inden de fire hovednavne spiller op i teltet.

Årlig tradition

- Lige siden vi blev studenter i 2012 har vi snakket om at lave en festival på Palmestranden, og sidste år kastede vi os så ud i det, da vi fik 20.000 fra Spar Nord Fonden som starthjælp. Nu er det planen, at der skal være Palm Beach Party hvert år den sidste weekend i juli, siger Tim Simonsen, der til daglig læser til maskinmester på MARTEC.

Emil Buchholtz er journaliststuderende, for øjeblikket i praktik på TV2 News, og er opvokset i Sindallund, et stenkast fra Palmestranden.

De to unge frederikshavnere har allieret sig med Buddy Holly, Det Musiske Hus og Arena Nord - samt en masse gode venner og bekendte, der stiller op som frivillige hjælpere.

- Vi regner med omkring 1.000 gæster lørdag aften, siger Emil Buchholtz.

Musik fra 13-24 lørdag

Palm Beach Festival startede fredag crossfit på stranden og fest i det store telt.

Lørdag er der fuldt program fra kl. 13 til midnat.

Musikken leveres af navne som DJ Sugarlicious, DJ Battle, Kejser, Mads Bering, DJ Martin Jensen, Nemo, Vild Smith, Morten Morville, Gulddreng og Too Many Lefthands.

Klokken 24:00 er der bus fra Palmestranden til Buddy Holly.

Se mere på Facebook/Palm Beach Festival.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.