The Boss-guitarist vild med Roskilde-folk

Guitaristen i sangeren Bruce Springsteens band var ekstatisk efter mødet med publikum på Roskilde Festival.

The Boss-guitarist vild med Roskilde-folk

Den erfarne guitarist i Bruce Springsteens trup Steven Van Zandt var fuldkommen målløs over den store publikumsopbakning under The Boss' koncert på Roskilde Festival. Det fortæller Zandt i et interview til Rolling Stone Magazine.

Under koncerten den 7. juli blæste ikke mindst Bruce Springsteen ellers selv en stor portion energi ud over publikumsmassen foran Orange Scene. Men guitaristen var altså også tydeligt mærket af den energi, han fik tilbage.

- Vi spillede for 90.000 16-årige den anden nat på Roskilde. Det var fantastisk. Jeg overdriver ikke. Det var fantastisk, konstaterer Zandt.

Det var især alderen på de mange, der sang med, der overraskede den karakteristiske guitarist. Han havde ikke forventet at blive mødt af en skare, der var så mange år yngre end selv nogle de største hits, som bandet fyrede af.

- Den entusiasme, der var fra disse unge, unge teenagere, trodser al logik. Har deres forældre taget dem med til et show, da de var fem eller seks år gamle, og så har det bare holdt ved? Hos 90.000 af dem?, spørger en overvældet Zandt.

Guitaristen har dog i sin eufori ikke været opmærksom på de gæster, som var et godt stykke over de 16 år, der var kommet til Roskilde Festivalen på endagsbilletter kun for at høre Springsteen med hits som "Because the Night", "Glory Days" og "Born in the USA".

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.