Thelander vil gribe chancen

Det eneste nyindkøb i AaB er klar til kamp, så snart der bliver brug for ham

Rasmus Thelander er klar til at vise sig frem i AaB, når muligheden for spilletid opstår.

Rasmus Thelander er klar til at vise sig frem i AaB, når muligheden for spilletid opstår.

AALBORG:Den fysisk stærke forsvarsspiller, Rasmus Thelander, er kommet en uge senere igang end resten af AaB-spillerne, da der trods alt skulle være plads til en smule ferie efter den sene sæsonafslutning i 1. divisionsklubben AB, hvor han var en af de bærende kræfter.

Nu er det igen alvor for Rasmus Thelander, der skal vise sit værd i en ny klub, hvor han ikke længere er profil.
- Jeg kommer med noget god fysik og noget gå på mod og kan forhåbentlig hjælpe holdet til nogle sejre. Her i starten vil jeg bare gerne ind på holdet. Der er allerede to stærke midterforsvarere i Kenneth Emil Petersen og Lasse Nielsen, men der kommer selvfølgelig skader og karantæner. Så det gælder om at holde sig så fit som muligt, siger fra Rasmus Thelander.
Den 20-årige midterforsvarer var ombejlet af flere klubber, heriblandt hollandske Roda, men valget faldt hurtigt på AaB.
- Da AaB kom på banen, var valget ikke så svært. Jeg har haft en god løbende dialog med Kent (Nielsen, cheftræner, AaB red.) og Nicolai (Larsen, målmand, AaB red.), som jeg kender helt tilbage fra barndomstiden, og han havde kun gode ting at sige om AaB. Og efter jeg er kommet til klubben, er det blevet bekræftet. Det virker som om, der er et helt vildt godt sammenhold, vurderer Rasmus Thelander.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.