Thellufsen: Dejligt at være i gang igen

AaB spillerne har fuldført første træningsuge efter sommerferien, og senere i dag spiller de træningskamp mod Viborg

Christoffer Green Sørensen
Rsamus Thellufsen og holdkammeraterne spiller lørdag første testkamp inden den nye sæson. Foto: Henrik Louis
Fodbold 23. juni 2018 10:57 - Opdateret 23. juni 2018 10:57

FODBOLD: Forberedelserne til den kommende sæson i Superligaen er i fuld gang. AaB spillerne har nu overstået den første træningsuge.

Lørdag venter så første træningskamp, når Viborg kommer på besøg. Rasmus Thellufsen er glad for igen at være på træningsbanen.

- Det har været dejligt at komme i gang igen. Det er skønt at komme tilbage efter ferien og se gutterne igen. Men samtidig har det været hårdt, for vi har en masse løb og dobbelte træningspas her i starten, siger kantspilleren.

Lørdagens kamp mod Viborg er første af fire testkampe, inden AaB 13. juli drager mod Haderslev for at spille mod SønderjyskE i første turneringskamp. Viborg kampen skal bruges til at få alle i gang igen. Men samtidig skal der ikke tages nogen chancer.

- Der er ikke nogen, der kommer til at spille over 45 minutter, så det er bare for at få alle i gang. Jeg er dog stadig lidt i tvivl, om jeg skal spille, for kan mærke at mit ene baglår spænder lidt op. Og det er dumt at tage chancer på det her tidspunkt, siger Rasmus Thellufsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...