Theron har barberet lokkerne af

Den smukke skuespillerinde Charlize Theron har barberet sine gyldne lokker af i forbindelse med en filmrolle

Theron har barberet lokkerne af

Snow White and the Huntsman-skuespillerinden Charlize Theron er kendt som en af verdens smukkeste kvinder. Nu har hun lavet en Britney Spears og barberet hele sin lange gyldne manke af.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Det er dog langt fra for at teste sine egne grænser af, at skuespillerinden er gået med til at miste sit smukke hår. Ifølge skuespillerindens talsmand er hun nemlig blevet barberet i forbindelse med en rolle i den kommende film "Mad Max 4: Fury Road".

Theron og Tom Hardy blev for første gang tilknyttet filmen i 2009, men optagelserne er blevet udsat i en uendelighed, og produktionen har derfor været lang tid undervejs.

- Der er gået tre år, så nu er det altså på tide at få gjort noget ved det! Jeg er vildt spændt på at komme i gang, fortæller skuespillerinden til Us Weekly og fortsætter:

- Den originale version af Mad Max portrætterer sådan en vild verden, så at gå tilbage og genopdage og genindspille det lyder fantastisk i mine øre. Det er virkelig et udfordrende stykke arbejde.

Therons to nuværende spillefilm "Snow White and the Huntsman" og "Prometheus" har tilsammen indtjent op mod en halv milliard i denne uge i USA. Og skuespillerinden kunne ikke være mere tilfreds.

- Med alt fra "Young Adult" til "Prometheus" er jeg kreativt tilfreds, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med "Mad Max". Jeg føler mig meget heldig, konstaterer Theron.

/ritzau/