Thisted banker Birkelse i målrigt pokalbrag

1. divisionsklubben haglede mål ind i første runde af DBU Pokalen

Kasper Ørkild
Birkelse tager imod Thisted FC i DBU Pokalen.Foto: Peter Broen
Thisted FC 8. august 2018 21:07 - Opdateret 9. august 2018 11:07

FODBOLD: Onsdag aften vandt Thisted FC med hele 10-0 over serie 2-klubben Birkelse IF. Dermed er de videre til anden runde af DBU Pokalen efter kampen i Birkelse.

Her så Thisted-træner Bo Thomsen gode takter fra en lang række spillere.

- Det var en kamp, hvor vi fik mulighed for at bruge hele truppen. Det var dejligt. Selvom man i sådan nogle kampe kan blive trukket ned i tempo og måske ikke holde aftaler, så gjorde vi tingene færdige mod et hold i dårlig form, siger cheftræneren.

Han hæfter sig især ved det fremadrettede spil i kampen.

- Jeg synes, der var nogle, der kom med gode offensive initiativer. De kom med optimisme fremad i banen, hvilket var dejligt i forhold til at få hul på vores scoringer. Der blev scoret mål på alle mulige forskellige måder i dag. Det er bare skønt, slutter Bo Thomsen.

Birkelses cheftræner, Richard Villadsen, vælger at fokusere på kampens start, hvor hjemmeholdet holdt Thisted i skak. 1. divisionsklubben kom foran i 3. minut, men derefter holdt Birkelse dem fra fadet til 36. minut.

- De var frustrerede og hidsige. For vi stod godt, og de kunne ikke komme igennem. De kommer så foran 2-0 på en fejl, og så går vi ned, fortæller Richard Villadsen.

Birkelse har sæsonstart i serie 2 på tirsdag.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...