Thisted

Thisted FC nøjes med andenpladsen

TFC kunne ikke veksle dominans i dramatisk topkamp til mere end ét mål

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mikkel Agger var rasende, efter Glenn Rask blev flæsket ude ved sidelinjen, og Brabrand-spillerne var bestemt ikke enige. Foto: Kurt Bering

THISTED:Thisted FC havde en gylden mulighed for at få både revanche og det bedst mulige udgangspunkt til oprykningsspillet, men thyboerne måtte nøjes med et enkelt point mod topholdet Brabrand. Det betyder, at Thisted FC tager 13 point med og sikrer andenpladsen i forårets oprykningsspil.

- Vi er altid skuffede over ikke at vinde, men et enkelt point betyder, at vi holder snor i Brabrand, og i foråret kan det vise sig at blive et enormt vigtigt point, fortæller Thisted FC’s cheftræner Bo Zinck, der gik til pause bagud 1-0 efter et kontroversielt straffespark, selvom hjemmeholdet sad tungt på hele første halvleg mod de defensive gæster.

- Det er to vidt forskellige spillestile, der mødes, og jeg synes, det var meget ufortjent, at de var foran. Det tvivlsomme straffespark var deres første afslutning på mål, og vi sad tungt på hele kampen, siger Bo Zinck.

Afslutningen blev hektisk, efter Sonny Jakobsen havde udlignet til 1-1 på straffespark, og Brabrand havde et skud på overliggeren.

- Der er ingen tvivl om, at det er lettere at forsvare sig med 11 mand end at skabe noget. Brabrand blev sat i gang af en dommerfejl, og til sidst havde vi svært ved at bevare momentum i undertal, siger Bo Zinck.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.