Thisted

Thisted FC også bedst indendørs

Det traditionsrige indendørs fodboldstævne i Nors bød i år også på et vaskeægte Thy Mesterskab

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thisted FC besejrede Vestthy i finalen ved det indendørs Thy Mesterskab i fodbold. Foto: Diana Holm

THISTED:Fodboldklubberne i Thys serierækker er gået på vinterpause, men spændingerne mellem klubbernes interne rivaliseringer er bestemt ikke blevet offer for vinterhi. Der blev gået til vaflerne, tacklet ved banderne og hoveret heftigt søndag eftermiddag i Nors Hallen, hvor Thy Mesterskabet i indendørs fodbold blev afholdt. Det endte med at blive Thisted FC, der sikrede turneringssejren med 6-3 over Vestthy i finalen.

- Vi havde snakket om at lave noget nyt i år, og så tænkte vi på, om det ikke kunne være sjovt at lave et indendørs Thy Mesterskab med de samme hold som det udendørs stævne. Det ville være spændende at se, om de samme hold ville dominere på et andet underlag, fortæller medarrangør fra Nors BK Preben Gravesen.

Vestthy var klar til finalen efter sejr på 7-4 over Nors i den første semifinale, og efter 9-8 til Thisted FC over Koldby/Hørdum i den anden semifinale var der lagt op til en gentagelse af sommerens finale i Thy Mesterskabet.

De unge jyllandsseriespillere fra Thisted FC blev for stor en mundfuld for rutinerede Vestthy i finalen, og bysbørnene gentog succesen fra det udendørs stævne i sommerferien ved at vinde relativt sikkert 6-3 i den store finale.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.