Thisted

Thisted FC scorede sejrsmålet til sidst

Divisionsreserverne dominerede hele vejen mod et defensivt Bælum-hold, men scoringsjublen lod vente på sig

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Flere gange var Ariel Achiza og Thisted FC tæt på at score i løbet af kampen, men det lykkedes først til sidst. Foto: Bo Lehm

THISTED:Med en scoring til 1-0 bare tre minutter inden slutfløjtet gav Thisted FC’s divisionsreserver Bælum en effektiv lektion i, at der i fodboldens verden ofte er hold i ordsproget ”it ain’t over ’til the fat lady sings.”

- Hele kampen forløb med os på bolden, og vi spillede med megen tålmodighed, hvilket er rigtig positivt. Vi kom også frem til de chancer og store chancer, som vi må forvente i sådan en kamp, så det er hårdt at skulle vente på 87 minutter på den ene scoring, fortæller en tydeligt lettet TFC-træner.

Efter pausen begyndte neglebideriet på sidelinjen, da forsvarsspiller Mikkel Taiki Pedersen måtte sidde 10 minutter på bænken, men da Bælum ikke havde i sinde at presse frem på banen, kunne TFC tage skeen i den anden hånd. Alt blev skubbet frem, og efter 87 minutters spil kom Mikkel Taiki højest på et indlæg fra René Nederby og scorede til 1-0 med hovedet.

Sejren blev endnu bedre for Thisted FC, da førerholdet Viborg FF satte point til, og nu er der lagt op til et vaskeægte oprykningsbrag på onsdag.

- Hvis Viborg vinder, kan vi ikke nå at hente dem, og hvis vi vinder, overtager vi førstepladsen igen, fortæller en spændt TFC-træner.