Thisted fik velfortjent sejr i sidste hjemmekamp

Et velspillende Thistedhold slog søndag rækkens andenplads i en intens kamp, der bød på masser af chancer, skønt de mestendels var rettet mod gæsternes mål

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mathias Pedersen spillede endnu en gang en glimrende kamp, og kom til en del afslutninger.

THISTED:Der var lagt op til fest på Sparekassen Thy Arena, da Thisteds førstehold var vært ved efterårets sidste hjemmekamp.

Modstanderne fra Marienlyst ligger på andenpladsen i 2. division, så der ventede hjemmeholdet en udfordrende kamp. Men TFC var klar til byde Marienlyst op til dans, skriver Thisted Dagblad mandag.
I første halvleg foregik langt det meste af spillet på Thisteds præmisser, og var vendt mod Marienlysts mål. Men deres keeper stod godt og holdt TFC’s afslutninger væk fra buret.
Thisteds keeper Kristian Kirk stod også udmærket, men måtte alligevel lade sig snyde af et højt lob godt tyve minutter inde i kampen. Således kunne gæsterne gå til pause med en føring.

Indsatsen belønnet

Anden halvleg var også mestendels Thisteds, skønt Marienlyst viste lidt skarpere tænder. Men på trods af mange velgennemspillede angreb kneb det med at få bolden ind.

- Vi får jo lidt travlt til sidst, men vi holdt presset, sad tungt på spillet og producerede mange chancer. Jeg vil mene, vi faktisk spillede den bedste kamp indtil videre i sæsonen, fortalte cheftræner Peter ”Snak” Christensen efter kampen.
Og presset blev da også belønnet, først ved Kasper Østervemb ti minutter før tid, og anfører Peter Bechmann blev matchvinder, da han flugtede bolden i nettet til 2-1 lige inden den forlængede spilletid.

Ståsteder er fundet

Jublen, da dommeren fløjtede af, var da også så høj, at den overdøvede de festende serie 1 spillere i omklædningsrummet.

- Vi trængte til at slutte godt af på hjemmebane, og jeg synes hele paletten var der i dag. Godt spil, hårdt arbejde og en kanon indsats på banen. Vi har fundet vores ståsted, og de seneste sejre har givet holdet en enorm selvtillid, fortalte en meget tilfreds cheftræner.
Thisted avancerer til rækkens ottendeplads, og kan se frem til sidste kamp dette efterår, når de på lørdag drager den forholdsvis korte tur til Blokhus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.