Thisted

Thisted Håndbold leverede vildt comeback

Midtthy var sultne efter revanche mod Thisted Håndbold, men gjorde ikke arbejdet færdigt

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Midtthys Kristian Langballe og Thisted Håndbolds Rene Grabowski var i giftig duel om målscoringen. De scorede hver henholdsvis to og fire mål i angrebet på deres hold. Foto: Peter Mørk

THISTED:Midtthy startede som lyn og torden og kæmpede hårdt for sagen, men alligevel var det Thisted Håndbold, der efter et imponerende comeback stak af med sejren på 27-25 og de to point.

Sidst de to hold mødtes var det i pokalturneringen, og her vandt Thisted Håndbold med hele 16 mål, så Midtthy var tændte og klar på at forhindre en gentagelse.

- Vi spillede en rigtig, rigtig, rigtig god kamp. Vi sloges hårdt for det og tog de tæsk, det krævede, og jeg synes også, at vi havde godt styr på dem, fortæller Midtthy-træner Claus Klint, der da også kunne se sit mandskab sætte sig på teten fra kampens start.

Midtthy var foran gennem hele første halvleg, og det skyldes ikke mindst en afgørende mandsopdækning.

- De tog Jacob Pedersen ud af kampen med en mandsopdækning, og det brød virkelig rytmen hos os. Vi prøvede alverdens ting og flyttede rundt her og der, men lige lidt synes jeg, det hjalp, siger Thisted Håndbold-træner Allan Madsen, der var frustreret konstant i første halvleg.

Efter pausen fortsatte Midtthy til at starte med og kom foran med 15-11, men herfra skete der noget. Pludselig gik det helt i stå for gæsterne. Thisted Håndbold scorede syv mål i træk, og så lykkedes det alligevel topholdet at cruise sejren i land.