Thisted Håndbold møder overmagt i pokalturneringen

I femte runde skal serie 2-damerne møde Søndermarken IK fra 2. division

Træner Frank Andersen og Thisted Håndbolds damer møder i aften Viborg Sønderarkens divisionshold i landspokalen. Arkivfoto: Mogens Laier

Træner Frank Andersen og Thisted Håndbolds damer møder i aften Viborg Sønderarkens divisionshold i landspokalen. Arkivfoto: Mogens Laier

THISTED:Landspokalturneringen i håndbold er i fuld gang, og i aften kommer det nystartede damehold hos Thisted Håndbold fra serie 2 på en ualmindeligt svær opgave, når de i turneringens femte runde får besøg af Viborg Søndermarken IK, der til daglig spiller i damernes 2. division.

- Søndermarken IK er kendetegnet ved at have tidligere profiler fra Viborg HK som Gitte Aaen og Jeanette Lang. Vi spiller normalt i serie 2, og som det lavest rangerede hold tilbage ser vi også frem til hård modstand i fredagens kamp, fortæller Thisted Håndbolds træner Frank Andersen, der trods niveauforskellen håber på at kunne skabe det mirakel, som Nordthys damer ikke formåede.

- Vores chance er helt klart, at Søndermarken undervurderer os og kommer i en lidt svækket udgave, og så er vi klar til at slå til. Vi vil meget gerne i 6. runde som det måske første serie 2-hold nogensinde, lød det fra den håbefulde træner.

Thisted Håndbold har siden oprettelsen i august 2014 braget sig gennem serie 2.

- Vi var det mest scorende seniorhold i danmarksturneringen, så der venter forhåbentlig Søndermarken en overraskelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden