Thisted Håndbold tæt på miraklet

Niveauforskellen var langt mindre på banen end forventet, men det var ikke nok for Thisted Håndbold

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Der var spænding til det sidste, da Thisted Håndbold efter et brag af en indsats mod overmagten fra Søndermarken IK måtte forlade kvindernes landspokalturnering med et snævert nederlag på 25-27.

At Thisted Håndbold fra deres nuværende position i serie 2 skulle rykke op hele fire gange i træk for at nærme sig Søndermarkens vante niveau var fuldstændig vasket væk fra kampens start, hvor det nystartede mandskab blæste viborgenserne omkuld og tæppebombede sig i front 6-2 efter kampens første kvarter, og pludselig kunne de fremmødte tilskuere lugte midtjysk blod foruden den sædvanlige aroma af harpiks, sved og lakeret trægulv.

Gulddrømmene blev dog hurtigt manet til jorden, for trods en skidt start på kampen kom gæsterne stærkt tilbage i kampen, og i de sidste to sekunder af første halvleg fuldførte Søndermarken et comeback og gik til pause foran 13-12.

- Pigerne spillede med rigtig høj moral. Vi lavede nogle tekniske fejl på grund af manglende kamptræning, og så er vi slet ikke vant til at blive presset af et hold, der er gode på alle pladser, fortæller Thisted-træneren, der desværre aldrig kom tættere på i anden halvleg end et enkelt mål, og thyboerne tabte 27-25.

- Vi brændte to straffekast, og nu står vi selvfølgelig og tænker på, hvad det kunne have været blevet til. Men vi er kommet rigtig langt siden august, og vi spillede en rigtig god kamp, omstændighederne taget i betragtning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.