Thisted

Thisted-kantine blandt Danmarks bedste

Kantinen Cheval Blanc i Videncenter Thy-Mors er nomineret til pris som Danmarks bedste 2015

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lækkerier i kantinen. Foto: Diana Holm

THISTED:For 12. år i træk uddeler Landbrug & Fødevarer Kantineprisen 2015 til Danmarks bedste kantine. De fire nominerede kantiner er netop offentliggjort og blandt dem er Cheval Blanc i Thisted. Kantinen mætter dagligt medarbejdere fra bl.a. LandboThy, LandboThy Mæglerne, Mors-Thy Familielandbrug, Nordthy Hjemmeservice, Agro Nord, Jeanette Lund Kommunikation, Engko, Vizuall, Sixhøj og apps4all. De tre konkurrenter er alle beliggende i hovedstadsområdet.

I løbet af den næste måned vil juryen tage på uanmeldte besøg hos de fire kandidater for at danne sig et indtryk af de forskellige kantiner.

- Konkurrencen har været hård, men fælles for de nominerede er, at de scorer højt på alle vores kriterier, siger Andreas Buchhave, der er jurymedlem og ansvarlig for Kantineprisen. Han fremhæver, at hver af de fire nominerede kantiner har overbevist juryen om, at de tænker bæredygtighed ind i deres køkkener.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst