Thisted-pige er klar til VM

Amalie Vinther svømmede ved Danish Open under kravtiden til handicap-VM i 100 meter fri

Amalie Vinther fik både medalje og VM-billet med hjem fra Danish Open. Privatfoto

Amalie Vinther fik både medalje og VM-billet med hjem fra Danish Open. Privatfoto

KØBENHAVN:På sidstedagen af Danish Open i sikrede Thisted Svømmeklubs Amalie Vinther sig en billet til handicap-VM i Canada,

Det skete i 100 meter fri, hvor kravtiden er et minut og 12,85 sekunder, og efter et rigtig godt løb slog hun hånden i væggen i tiden 1.12,12. Det var 2,5 sekunder hurtigere end ved Danish Open for handicapsvømmere for tre uger siden.

- Så der er virkelig kommet fart på hende de sidste uger. Amalies personlige rekord lyder på 1.11,03, så der mangler trods alt stadig lidt fart i hende, men nu er der tid til at arbejde med den detalje frem mod VM, siger Thisted Svømmeklubs træner Bjarne Kragh.

Tiden 1.12,12 var rekord ved Danish Open, hvor Amalie Vinther forinden også havde haft succes på den halve distance - 50 meter fri.

I finaleafsnittet var hun hurtigst af alle i handicapløbet, og tiden var så god som 33,63 sekunder, og det var hele to sekunder hurtigere, end hun svømmede for tre uger i Esbjerg. Hun var hurtigst af alle startende svømmere, og hun var også den svømmer, der fik den højeste pointsum, der blev udregnet ud fra verdensrekorden i de forskellige handicapgrupper.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.