Thisted-sølv i 400 medley

Den helt store overraskelse kom på mesterskabernes 6. dag

Stolt viser Maria Søe Beith sin sølvmedalje frem i 400 meter medley for juniorer. Maria svømmede et rigtig godt løb og kom i mål i en imponerende tid, der ligger tæt op ad Thisted Svømmeklubs klubrekord.
Privatfoto

Stolt viser Maria Søe Beith sin sølvmedalje frem i 400 meter medley for juniorer. Maria svømmede et rigtig godt løb og kom i mål i en imponerende tid, der ligger tæt op ad Thisted Svømmeklubs klubrekord. Privatfoto

De danske mesterskaber i svømning for seniorer, juniorer og ældste årgangssvømmere i Bellahøj Svømmestadion i København tegner til at blive en gedigen succes for Thisted Svømmeklub og klubbens elitetræner Bjarne Kragh. Torsdag aftens finaler bød på den helt store positive overraskelse, da Maria Søe Beith overgik selv sine egne forventninger i 400 meter medley. Hun kvalificerede sig til finalen i den udmærkede tid 5.19,70. Tiden var i særdeleshed god, fordi Maria Søe Beith under mesterskaberne har døjet med et halsonde. Tiden rakte til B-finalen for seniorer, der samtidig var afviklingen af mesterskaberne for juniorer, og i B-finalen viste Maria Søe Beith formidabel stærk svømning, og hun skar yderligere otte sekunder af sin tid fra indledende, og kom ned på 5.11,32 min. En i sandhed kæmpe overraskelse og et fortjent skulderklap til den unge talentfulde svømmer, som med et slag er blandt de allerbedste juniorer i Danmark. Bjarne Kragh fortæller, at Maria Søe Beith svømmede et perfekt disponeret løb, og hun leverede en imponerende indsats. De danske mesterskaber i svømning er for Thisted Svømmeklubs vedkommende afsluttet på aller fornemste måde. I alt svømmede tre Thisted-svømmere sig til medaljer. Kristoffer Salomonsen fik sølv på 1500 meter fri og bronze på 800 meter fri. Kristoffer vant bronze i 100 meter brystsvømning, og endelig som sagt Maria Søe Beith, som overraskede alt og alle med sin utrolig flotte sølvmedalje i 400 meter medley.