Thisted tog Thy-mesterskabet i indefodbold

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I den ene semifinale slog Thisted Koldby-Hørdum (i gult). Her er det Uffe Skinnerup der må på numsen. De to Thisted spillere er Lukas Göggerle, til venstre, og Rasmus Olesen.

Tekst & foto: Ole Iversen

Præcis som det gik i sommerens udendørs-TM (Thy Mesterskab) i fodbold, gik det også ved søndagens inde-TM i Nors-Hallen. Thisted slog Vestthy klart med 6-3 i finalen. Kampen om tredje- og fjerdepladserne endte med sejr til Koldby-Hørdum over Nors med 4-3.

Det var første gang, at thymesterskabet i indefodbold på store mål blev afviklet. Nors er efterhånden kendt som det sted, der fortsat dystes i indefodbold.

- Derfor synes vi, det var en god idé at lave en indefodboldweekend med TM, siger Preben Graversen fra Nors’ fodboldafdeling og fortsætter:

- Vi har haft i alt 68 hold i gang siden fredag, hvor det var de unge der lagde ud. Der var seks hold i B-rækken, og i A-rækken var der 10 indbudte hold. Hver klub i Thy måtte deltage med ét hold.

At turneringen vender tilbage næste år, er meget sandsynlig:

- Vi har fået flere positive tilkendegivelser fra holdene. Men nu skal vi lige have evalueret weekendens stævne i udvalget, siger Preben Gravesen.

Til de tre vindende hold var der sponsorgaver og pokal til nr. 1. Thymesterskabet handler mest om æren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.