EMNER

Thisted vælger Løkke fra

Venstre i Thy har mistet tilliden til Lars Løkke

Nu melder Nordjylland sig i koret af kritikere. Arkivfoto

Nu melder Nordjylland sig i koret af kritikere. Arkivfoto

THY:På et møde i Venstre i Thy søndag har forretningsudvalget besluttet at trække støtten til partiets formand Lars Løkke Rasmussen.

- Den gennemgående tillid er naturligvis svækket ovenpå alt det, der er sket. Derfor mener jeg, at Venstre kommer bedre af sted med en ny formand, siger Jørgen Christensen, formand for Venstre i Thy.

Lars Løkke Rasmussen har det seneste års tid været ramt af en række sager, der har stillet ham og partiet i et dårligt lys, men Jørgen Christensen kan ikke pege på, hvad der præcist har gjort, at tilliden til formanden nu er væk.

- Det er en beslutning, vi har truffet her i eftermiddag, og det er det eneste, jeg kan forholde mig til, siger Jørgen Christensen. Han vil ikke udtale sig om, hvem han ønsker som ny formand for partiet.

Tidligere søndag har også vælgerforeninger i Skanderborg, Ikast og Lemvig meldt ud, at de vil have Lars Løkke Rasmussen til at trække sig som formand.

Venstre på Mors mødes i morgen, hvor de ligeledes skal drøfte sagen, inden Venstres hovedbestyrelse skal mødes tirsdag i Odense for at afgøre Løkkes skæbne som formand.

- Jeg vil gerne vente med at udtale mig, før jeg har fortalt medlemmerne på Mors, hvad jeg mener, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V).

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.