Thisted vælger Løkke fra

Venstre i Thy har mistet tilliden til Lars Løkke

Caspar Birk
Nu melder Nordjylland sig i koret af kritikere. Arkivfoto
EMNER 1. juni 2014 17:14 - Opdateret 3. juni 2014 08:04

THY: På et møde i Venstre i Thy søndag har forretningsudvalget besluttet at trække støtten til partiets formand Lars Løkke Rasmussen.

- Den gennemgående tillid er naturligvis svækket ovenpå alt det, der er sket. Derfor mener jeg, at Venstre kommer bedre af sted med en ny formand, siger Jørgen Christensen, formand for Venstre i Thy.

Lars Løkke Rasmussen har det seneste års tid været ramt af en række sager, der har stillet ham og partiet i et dårligt lys, men Jørgen Christensen kan ikke pege på, hvad der præcist har gjort, at tilliden til formanden nu er væk.

- Det er en beslutning, vi har truffet her i eftermiddag, og det er det eneste, jeg kan forholde mig til, siger Jørgen Christensen. Han vil ikke udtale sig om, hvem han ønsker som ny formand for partiet.

Tidligere søndag har også vælgerforeninger i Skanderborg, Ikast og Lemvig meldt ud, at de vil have Lars Løkke Rasmussen til at trække sig som formand.

Venstre på Mors mødes i morgen, hvor de ligeledes skal drøfte sagen, inden Venstres hovedbestyrelse skal mødes tirsdag i Odense for at afgøre Løkkes skæbne som formand.

- Jeg vil gerne vente med at udtale mig, før jeg har fortalt medlemmerne på Mors, hvad jeg mener, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V).

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...