Thisted var klar til Kato

Lidt over 1200 var med, da Kato havde premiere på sit nye show i hjembyen Thisted

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thisted var klart til fest.

THISTED:- Hold kæft hvor ser det vildt ud heroppefra, Thisted!

- Spørgsmålet er, om I er klar til en anderledes fest, Thisted?

Spørgsmålet blev fredag aften stillet af Kato. Thomas Kato Vittrup.

I stroboskoplysets staccatobevægelser svarede en skov af løftede hænder foran scenen i Thy Hallen. Thisted var klar. I hvert fald de lidt over 1200, som havde løst billet til bysbarnet Kato.

Flertallet unge i diskoteksalderen, men der var også både børn og mere modne mennesker blandt publikum.

Dj-fænomenet havde valgt at lade sin fødeby lægge rammer til premieren på det show, som nu skal rundt i hele landet for at lancere nyudgivelsen ”Behind Closed Doors”.

I Thisted var der ingen lukkede døre. Der var 1900 billetter til salg til premiereshowet, som også var det største af de 19, der er planlagt under de kommende to måneders turné.

- Men vi er rigtig glade og tilfredse. Jeg synes, at kulissen passede godt, siger Thomas Jørgensen, indehaver af Diskotek Dampmøllen, dagen derpå. Showet var arrangeret af en nystiftet støtteforening for Thisted Svømmeklub, Musikforeningen Thy, men med assistance fra Dampmøllen.

Kato og hans team var ikke helt forskånet for premierevanskeligheder, hvilket betød, at showet kom i gang noget senere end planlagt. Men klokken lidt i 22 dukkede aftenens hovedperson op bag de hvide, mere end meterhøje bogstaver, som dannede hans navn på scenen. Inden da havde dj-kollegaen Kongsted varmet op.

Trods forsinkelsen fik publikum hele det planlagte program, som ud over Kato selv bød på optræden af duoen Electric Lady Lab, amerikanske Brandon Bean og den kun 13-årige dj Simon Hall. Og en time efter at showet stoppede ved midnat, gav Kato sig tid til at skrive autografer til sine fans.

Næste stop på Katos tur bliver 8. februar i Holstebro Musiketater.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.