Thisted var suveræne

Thisteds U18 piger har i toppen en målscore på 40-8

Thisteds piger er kommet rigtig godt fra start i U-18 DM-rækken. Fra venstre ses Malene Sørensen, Frederikke Thøgersen og Matilde Kjeldgaard. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Thisteds piger er kommet rigtig godt fra start i U-18 DM-rækken. Fra venstre ses Malene Sørensen, Frederikke Thøgersen og Matilde Kjeldgaard. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Med en tredjedel af sæsonens kampe spillet, og en målscore på hele 40-8, ligger Thisteds U18 piger suverænt i toppen af DM-puljen med 22 point efter syv sejre og en enkelt uafgjort, skriver Thisted Dagblad tirsdag.

Seneste sejr blev hentet søndag, hvor de blåstribede havde besøg af OB.
Thisted fik en super start, og allerede i det første minut var Rikke Dybdahl tæt på at bringe de blåstribede i front.
Men der skulle gå seks minutter inden første mål, da Rikke Dybdahl spillede Frederikke Thøgersen fri, og hun kunne gøre det til 1-0.
Kun to minutter senere bankede Julie Dahl bolden ind fra 25 meter. Herefter sad TFC på kampen, spillede godt, og skabte en del chancer. Men de chancer blev ikke udnyttet, og holdet faldt en anelse i kvalitet.
- I pausen talte vi om, at tempoet skulle øges, der skulle være større løbevillighed, og vi skulle være bedre i vores genpres, fortæller cheftræner Keld Østergaard.

Flere landsholdsspillere med

Den snak i pausen hjalp tilsyneladende. For efter syv minutter var Malene Sørensen fri på kanten af feltet, og gjorde det til 3-0. Med en halv time tilbage spillede Malene Sørensen Rikke Dybdahl fri på en stikning i dybden, og Rikke scorede sikkert til 4-0.

Herefter var Thisted i fuld kontrol, og det blev både fem og seks-nul til hjemmeholdet.
- Det var bestemt en godkendt kamp, hvor vi i perioder viser rigtig godt spil, men også har perioder, der skal arbejdes på. I dagens oplæg var kodeordet motivation. Vi skal søge forbedringer både individuelt og som hold, og stadig udvikle os. Den motivation viste vi i dag, og det er den, der skal bringe os videre, siger Keld Østergaard.
Thisteds trup tæller indtil flere landsholdsspillere. I sidste uge var Rikke Dybdahl og Julie Dahl med U-17 landsholdet til EM-kvalifikation, og i næste uge tager Ida Karstoft og Frederikke Thøgersen af sted med U-19 landsholdet til deres EM-kvalifikation.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.