24 deltagere ved lørdagens O-løb i nationalparken

Opgaven med at arrangere træningsløb hver lørdag går på skift blandt medlemmerne i Nordvest OK

Villy Dall og Bo Lehm
Skal vi tage den ene eller den anden rute, diskuterer Leif Hansen, til venstre, og Henning Olesen.
Tved 15. april 2018 06:55

TVED: Vejret kunne ganske simpelt ikke have været bedre, end det var lørdag til Nordvestjysk Orienteringsklubs træningsløb i Tved Plantage, der en en del af Nationalpark Thy, med start fra Tved Kirke. Løbet samlede da også 24 deltagere foruden de to, som havde lagt ruterne.

- Alt gik godt. Ingen for vild, og ingen kom til skade, lød det efter løbet fra Else Roesgaard fra arrangørerne.

Opgaven med at arrangere træningsløb hver lørdag, hvor der ikke er et løb lige i nærheden, går på skift blandt medlemmerne, og lørdag var det så Else og Jens Roesgaard, der stod for løbet:

- Vi er omkring 80 medlemmer, hvoraf halvdelen deltager i løb, og de 20 deltager meget regelmæssigt, fortalte Jens Roesgaard på startstedet:

- Det er en rigtig familiesport, og vi har i klubben flere familier fra både Thy og Mors, som er rigtig aktive, føjede han til.

Klubbens stolthed er Maja Alm, som nu studerer i Aarhus, men er regerende verdensmester, fremgik det. Men der er også andre medlemmer, som har været på landshold m.v.

Hvert år afvikles der seks klubmesterskaber, hvoraf man selv vælger de fire, der skal tælle med, hvis man hører til konkurrencedeltagerne. Men lørdag var der ingen vindere. Det var for alle - i øvrigt i alle aldre.

- Næste større arrangement i klubben er lørdag 5. maj, hvor vi som led i den landsdækkende Find vej-dag afvikler et O-løb i Vilsbøl Plantage med start lige over middag fra skovlegepladsen på Klitmøllervej, fortæller Else Roesgaard.

W

nordvestok.dk

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...